Binnen en buiten verbouwen

In veel gevallen gaat men verbouwen om het wooncomfort in de woning te vergroten. Het wooncomfort is op vele manieren te vergroten bijvoorbeeld door het plaatsen van dakkapellen of het uitbreiden van het woonhuis door de realisatie van een aanbouw aan het huis.

Maar een verbouwing hoeft niet altijd plaats te vinden aan de buitenzijde van het woonhuis, veelal is een interne verbouwing aan de binnenzijde van het woonhuis voldoende om het woongenot te vergroten. Ingrijpende verbouwingen zijn niet altijd noodzakelijk, met kleine veranderingen kan het huis ook al flink opgefrist worden.

Diverse mogelijkheden

BergBouw B.V. kan U ook op dit gebied adviseren voor het leveren en aanbrengen van nieuwe binnendeuren, het leveren en aanbrengen van stucadoorswerk, het leveren en aanbrengen van plavuizen of een houten vloer, het plaatsen van een open haard, het plaatsen van een nieuwe trap, de mogelijkheden zijn divers. Tevens kunnen wij radiatorombouwen vervaardigen in alle soorten en maten, u heeft een idee, wij maken het.

Impressie

Meer voorbeelden zien? klik hier!

Impressie

Voor een impressie van wat wij als BergBouw B.V. voor u kunnen betekenen, bekijkt u de foto's hieronder.